Wish-haul – part 1

Hej på er!

I veckan som varit har det inte blivit mycket bloggande… Faktiskt inte mycket skärmtid alls.
Detta på grund av feber och värk. …yes… En släng av höstförkylningen som såklart skulle sätta sig, inte bara i näsan, utan även i nacken. Kan säga att så mycket som jag sov igår har jag inte sovit i sträck under hela 2017. Bombad elefant, deluxe!
Idag mår jag i alla fall bättre. Jag hade säkert kunnat jobba idag, men valde det säkra före det osäkra och stanna hemma en extra dag.

Nåväl, nu till det som jag tänkt viga detta inlägg till: Billig shopping!
Den senaste tiden har plånboken varit extremt mager på grund av all sjukskrivning och låg ersättning, men bara för att pengarna inte rullar in som vanligt betyder ju det dessvärre inte att ens shoppingbehov minskar. Snarare tvärtom skulle jag vilja säga i så fall. – Har man inget att göra vill man shoppa. Mår man dåligt vill man unna sig saker osv… Sån är jag i alla fall. En ganska dålig egenskap. MEN(!!) i början av året hittade jag världens bästa shopping-app. → Wish!

Wish når man antingen via app på telefonen eller via datorn (wish.com).
Det är en sida där du kan köpa i princip ALLT för knappt några pengar alls. Allt är megabilligt, antagligen för att det är en asiatisk sida där olika företag samlar sina produkter så människor i hela världen ska kunna shoppa billigt. Ja, allt med märken är självklart kopior. Du köper inte en äkta Adidas-tröja där för 40 kronor. Det säger ju sig självt. Men andra saker man kan tänkas behöva utan att man behöver bry sig om märken så är det verkligen att rekommendera!

Tänkte visa några av alla mina köp jag gjort via appen i år. Jag har verkligen shoppat loss på Wish. Priser och leveranser varierar verkligen. Ena dagen är något gratis (alltså att du enbart betalar för frakten) andra dagar inte. Frakten kan ta allt mellan tre veckor till två månader beroende på vilken återförsäljaren är.  Nej, vad säger ni? Nu kikar vi på några av sakerna jag köpt!

En ’I am Unicorn’-tischa
Pris inklusive frakt: 16:-

Bilden på Wish → Varan jag fick hem

Måste säga att jag är så imponerad!
OBS!
Asiatisk sida = knasiga storlekar… Jag är i vanliga fall S/M, denna beställde jag i XL och den sitter inte alls lika löst på mig som på modellen trots att jag gick upp ganska många storlekar, men spela roll känner jag… 16:- liksom och sitter som en vanlig tajt tischa. – Tipptopp!

 

En svart liten axelremsväska
Pris inklusive frakt: 42,50:-

Bilden på Wish → Varan jag fick hem

När jag slet upp paketet var jag riktigt missnöjd till en början. Den var platt, jättehård i materialet (självklart fejkläder) och inte alls så ’fin’ som jag hade hoppats på, men efter lite användning så har väskan faktiskt börjat ta form så som väskorna på bilden. Materialet är mjukare och den är perfekt om man bara behöver ta med sig plånkan och mobilen. Nej, jag gillar den! För det priset hade jag dessutom räknat med fula sömmar osv, men jag har faktiskt inget att klaga på. Ett bra köp även detta!

En ’SiliSponge’ med leopardmönster
Pris inklusive frakt: 9:- 

Bilden på Wish → Varan jag fick hem

För er som inte vet vad detta är så är det en mer hygienisk pryl man använder för att applicera foundation. En platt liten silikon-pad bara. Enkel att rengöra och lätt att applicera med. Absolut värd sina nio kronor.

En 3D-sovmask
Pris inklusive frakt: 24,65:-

Bilden på Wish → Varan jag fick hem, samt ett smakprov på hur man ser ut med den på.
(…bjuder på den!)

Okej, här kommer mitt första lilla ’klag’… Man fick inte välja vilken färg man ville ha utan blev slumpmässigt tilldelad en färg. Klart jag skulle ha oturen att lyckas få hem en turkos då. Men men… Vad ska man göra? Har den bara när jag sover ändå så jag själv behöver inte bry mig om hur den ser ut. Haha! Älskar ju 3D-kuporna på den. Har tidigare haft en sån vanlig platt mask, men tycker de känns så instängda. Dessutom ett stort plus för kardborrebandet i nacken så man själv kan bestämma hur hårt/löst man vill att den ska sitta. …den är väldigt stor. På gott och ont. Den stänger ute allt ljus, vilket är plus. …men man ser verkligen ut som en fluga med denna på! Haha! Stackars min omgivning.

En musmatta formad som en katt + ett handledsstöd i silikon
Pris inklusive frakt: 26:- + 14:-

Bilden på Wish → Varan jag fick hem

Musmattan. Ja, vad finns det att säga om en musmatta? Den är av filt och jättesöt. Möjligen att mattan man fick hem är något rundare i jämförelse med mattan på deras bild, men det gör inget för min del. Behövde en musmatta och denna funkar hur bra som helst!

Silikonstödet, var egentligen ren impuls men den är så himla skön att vila handen på när sitter och snurrar med musen. Den avlastar handleden över förväntan. Nu har jag ändå haft den i några månader och kan verkligen rekommendera det.

En plastflaska i form av en glödlampa
Pris inklusive frakt: 18:-

Bilden på Wish → Varan jag fick hem

…här kommer min största besvikelse hittills från Wish. Denna flaska som inte alls liknade den på bilden. Ville ha med mässing, men IRL är metallen snarare guld. Dessutom var den trasig och tillknöcklad när jag fick hem den. Hörde av mig till supportrarna på Wish och klagade och fick tillbaka mina pengar för denna vara. Note to self: Man kanske inte ska köpa allt för klumpiga och ”ömtåliga” varor när de ska fara över halva klotet?

Ja, det var dessa jag hade att visa för idag. Har massa fler saker här hemma …och ännu fler på väg! Hehe… Gillar ni det så fortsätter jag gärna och gör fler. Totalt så har dessa sju prylar kostat mig 132,15:- …det är ändå helt okej tycker ja!

Ha en fin helg !

Bli den första att gilla detta inlägg.

3 thoughts on “Wish-haul – part 1

  1. I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every
    month because you’ve got hi quality content. If
    you want to know how to make extra money, search for: Mrdalekjd methods for $$$

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *