Vad vore jag utan dig?

Hej & Glad första advent!

Nu har jag återhämtat mig något efter denna översvämmande våg av kärlek och magi som uppstod inne på Scandinavium igår kväll. …samt att vi även hunnit med en tripp ut till Cramers blommor i Hillared. Kattens dag idag! Firades med kattutställning, glögg och hyacint-köp.

Men så för att återgå till gårdagen då…
Blev en jättefin tripp till Göteborg. Vi åkte runt 14.30 och var hemma strax efter 00.30. En lång och ganska intensiv dag. Först en bit mat på mitt och Emelies gamla stammishak från när vi bodde i staden, Old Corner. – Lika gott nu som för sex år sedan. Vi blev ett gäng på sju pers som samlades för att peppa inför konserten. Jag, Tobbe, lillebror, Magnus, Emelie, Niclas & Lisa.

Mätta och belåtna begav vi oss in mot centrum för att leta parkering. Det var verkligen tur att vi var ute i god tid, för parkeringsplats gick inte få i första taget. Slutade med att vi fick ställa oss bakom Liseberg och knata hela vägen till Scandinavium i de kalla vindarna.

Väl framme köpte vi oss lite dricka och letade upp våra platser. Det visade sig att biljetterna som jag hade köpt var en bit upp på läktaren, något jag tabbade mig med en aning. Hade inte en tanke på att lillebror har svårt för trappor förrän vi stod nedanför den. Som tur var så träffade vi en jättesnäll publikvärd som kunde fixa så vi fick några stolar på handikapp-läktaren. Hur bra som helst. Lillebror slapp trapporna och eftersom att vi fick platserna avsedda till rullstolar så hade vi dessutom ett eget litet dansgolv. Win win!

19.45 äntrar Håkan scenen, öronpropparna fjölades in och sen var det bara magi för hela slanten!
För att sammanfatta konserten så höll den absolut måttet, dock inte en av mina topp-konserter med Herr Hellström. …men det var nog mest på grund av läktarplats tror jag. …även om jag kunde dansa lite där vi stod och satt.

Topp tre bästa med konserten:
1. Att Håkans mamma Christina Hellström, gästade och sjöng sin låt ”San Fransisco”. Det var så himla fint och så speciellt!
2. Framförandet av ”Gårdakvarnar & Skit”. Mest för känslan, alla GAIS-halsdukar och de klackmedlemmar som efter låten rev av en hejarramsa. Mäktigt!
3. Den utdragna versionen av ”Ramlar” då hela publiken höll på att explodera i extas. Det är verkligen bara Håkan som lyckas förmedla ett sånt lyckorus från en scen.

Så över lag får konserten 3,5 semlor av 5!

Avslutar som vanligt i mina inlägg med lite bilder från konserten.
(Jag ber om ursäkt redan nu för kvalitén, men vi satt väldigt långt ifrån scenen…)

hakan2016

Jag tror inte på Gud,
jag tror på Håkan.

4 personer gillar detta inlägg.

3 thoughts on “Vad vore jag utan dig?

  1. I think your blog needs some fresh articles. Writing manually takes a lot of time, but there is
    tool for this time consuming task, search for: Boorfe’s tips
    unlimited content

  2. of course like your web-site but you have to test the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come again again.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *