Uppgradering 3.0

Jaha ja… Drygt 12 timmar kvar innan semestern är över och man hoppar i sina gamla arbetsbrallor igen.
Om jag har ångest..? Haha.. Eh… …ja…

I helgen har jag i alla fall kunnat skingra tankarna kring industrivardagen. I fredags fyllde jag år. Woop woop!
30 bast. Helt galet. Jag har blivit så firad av mina nära och kära hela helgen.  (därav detta något fördröjda inlägg)

Firet började i fredags förmiddag när jag och Tobbe anordnade ett litet kladdkakekalas här hemma för våra föräldrar.
Så himla glad över att mina kära svärföräldrar pallrade sig hit ut till Tranemo för att fira lilla mig och umgås.


Är det kalas så är det. Självklart hade vi både sifferljus, vimplar och serpentiner.

En jättemysig fikastund och så himla fint att umgås med bådas mammor och pappor samtidigt.
Självklart inkluderades även presentöppning i firandet…

Fick så himla många fina och bra saker! Både användbara och roliga.
Älskar att mina svärföräldrar verkligen har anammat min fascination för unicorns!
(Känns som att de är de enda som har förstått det dessutom.) Haha!

Jag hade tre saker jag önskat mig i år; en potatisstomp, en knivslip och en levande unicorn.
Jag fick de två förstnämnda sakerna av mina föräldrar. Den sista kan vara ganska knepig att både hitta och sedan ha i en lägenhet så det var kanske tur att jag inte fick en ändå när allt kommer kring. …men jag fick en unicorn-mugg och ett mobilskal med en ”batcorn”.
Mobilskalet var så himla klockrent på flera sätt! Dels för att jag hade slängt mitt förra mobilskal tidigare på morgonen, och sen älskar jag ju både Batman och unicorns. Kan det bli bättre liksom?

Utöver det fick jag även bäddset, en plåtburk, ritblock och en fin krukväxt.
Tack igen, fantastiska människor för alla presenter! Ni hade verkligen inte behövt, men jag uppskattar allt något enormt!

Efter kalaset kramades vi hejdå med päronen och svirade om till mjukisar för att bara vila inför kvällen.
Kanske bara en halvtimme efter att våra gäster gått, plingade det på dörren igen.
Där ute väntade ett jättefint blombud med ett väldigt spännande kort…


Jag är SÅÅÅ nyfiken på vad de har i görningen alltså! 

Tusen tack, mina älskade bästisar!
Vad skulle jag göra utan er, Emelie och Sebbe?

…ja, jag har ju inte berättat vad jag fick av Tobben i födelsedagspresent än..
Eftersom att jag gillar upplevelser (fick en kamelridning och finmiddag av min kära förra året) så blev det förstås en sådan även i år. Vid 18-tiden åkte vi nämligen till Ulricehamn och Uport-festivalen!

Så himla bra tajming att den låg just på min födelsedag och att just de artister som jag ville se, spelade samma dag.
Vi klädde oss varmt, svepte över oss våra regnkappor och rullade iväg. Inte så mycket folk när vi kom dit, vilket var väldigt skönt. Vi kom in precis lagom till att Linnéa Henriksson spelade sin hit-låt ”Lyckligare nu”. Efter att Linnea klivit av scen sprang vi på Isac, en kompis här ifrån byn som gick all-in med camping och allt. Vi hängde med honom till sin husvagn där vi blev bjudna på varsin öl innan det var dags för nästa artist, Miss Li.


Fantastiska lilla Miss Li bjöd på ett grymt bra uppträdande!

Efter Miss Li, värmde vi oss med varsin kopp kaffe. Även denna, precis som ölen – gratis. Alltså det är rätt bra att känna folk va… David, som hade kaffevagnen är min kompis storebror, samt att jag hjälpte honom att designa en kaffe-etikett för några år sedan. Varsin gratis-kaffe var ju givet!

Näst på tur upp på scenen var Näääk & Nimo. Perfekt med lite Hiphop för att få upp värmen.

…efter hiphop kommer pop, som man brukar säga…? …eller..?
Nåväl, nu var det i alla fall tid för artisten med stort A på min lista; Veronica Maggio!
…även främsta skälet till varför Tobben gav mig biljett hit. Så många gånger som jag varit på väg att se henne live, men varje gång har det alltid varit något som strulat. Senast var när hon uppträdde på Liseberg. Jag kom så långt som till ingången när vakterna stoppade oss på grund av att det ”redan var för fullt i parken”. Kul… Har såklart även hoppats på att hon kanske skulle gästa någon av Håkans konserter jag varit på, men aldrig. Så i fredags slog en av mina drömmar in – jag fick äntligen se en spelning live med Veronica Maggio! …och WOW vad bra hon är!


<3 <3 <3

Hög på lycka och endorfiner blev det såklart lite ’dansa pausa’ med självaste Panetoz innan vi åkte hemåt igen.
…och tur var väl att vi inte stannade kvar för precis när vi lämnade festivalområdet öppnade sig himlen totalt.


Sista bilden från Uport på Panetoz – Puss & tack för en fantastisk dag och kväll, min älskade sambo och hjärtevän!

 

Jag är helnöjd med min födelsedag !

Igår blev jag ännu mer firad när vi hade lite kalas hemma hos mina föräldrar tillsammans med mina bröder och morföräldrar.
Tog inga kort igår dock, men det var en kakfest utan dess like och jag fick med mig ännu mer presenter hem i form av blommor, en rejäl verktygslåda och ett armband som min lilla ögonsten till kusin hade pärlat till mig.

– Tipp topp!

Hoppas ni haft en bra helg ! 
Puss & Kram!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Uppgradering 3.0

  1. I have noticed that your website needs some fresh posts.
    Writing manually takes a lot of time, but there is tool for this boring task, search
    for: Wrastain’s tools for content

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *