Together, we’re all colors of the rainbow

Hej på er! …och…

HAPPY PRIDE!

Juni = Pride-månad.
Jag är väldigt petig med att inte yttra mig om varken politik, religion eller andra typer av statements, men är det något jag är väldigt svag för och som jag verkligen vill yppa min åsikt om så är det just Pride och HBTQ. Om rätten att få älska vem man vill. Oavsett kön, livsstil, religion eller politisk åsikt.

Är det någonting man ska få välja själv så är det just rätten över att få vara sig själv och tillåtas känna det man känner.
Blir alltid berörd när jag hör, ser eller läser om människor som inte vågat vara sig själva under en lång period i livet bara för att det ska anses som ”fel”. Samhället har blivit så mycket bättre på att acceptera och stötta idag, men det finns fortfarande många där ute med kriget inom sig och rädslan över att inte bli accepterade för deras rätta jag.

Jag tänkte inte babbla på särskilt mycket om detta. Känns som att hela Världen skriver samma saker just nu, men kort och gott; Kärlek är vackert, hur det än må se ut. Så länge det är äkta och ingen kommer till skada så står jag bakom till 110%!

I helgen som var hade Borås sin Pridefestival för andra året i rad.
Älskar dessa initiativ när hela städer utsmyckas i regnbågens alla färger.

Själv lyckades jag aldrig ta mig till Borås i helgen, men jag och Tobbe firade Pride här hemma istället genom att klä upp oss och ha en fin dejt vid köksbordet tillsammans. Allt i kärlekens tecken. Självklart passade vi på att ta lite regnbågskort också. Är man uppklädd får man ju passa på!


Alla borde få känna den lycka och kärlek som vi känner för varandra.

Puss & kram!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Together, we’re all colors of the rainbow

  1. I am now not certain the place you are getting your info, however good topic. I must spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful info I was in search of this information for my mission.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *