Thanks to Doctor Martens, there will be dancing in the street

Thanks to Doctor Martens
Everybody moves to one beat
Thanks to Doctor Martens
There will be dancing in the street…

Blommor & Dr. Martens, vad mer kan man begära?

Igår var det inte bara Henke-nyheten som var bra…
När Tobbe kom hem efter jobbet hade han med sig en jättefin bukett med blommor hem till mig.
Älskade sambo! Han känner mig till 200%.  dig!

Jag hämtade även ut mina nya, underbara Dr Martens.
Äntligen i mina ägor efter allt för många års trånande!

…detta efter bakslaget med min kropp igen. Är nu nere på att jobba 25% igen. Värken vandrar genom kroppen på mig, på kvällarna/nätterna ’krampar’ skelettet på mig (vet inte hur jag ska kunna förklara känslan på ett annat vis) och på dagarna känns det som att huden brinner längs hela ryggen och ut i benen. Vad är det som händer?!

Men jag är, utöver värken, väldigt tacksam över allt jag har. Människorna runt mig, mitt hem, mina katter. Hade det inte varit för värken har jag det bästa livet och det är främst mina nära & käras förtjänst.
Hade inte varit något utan de. Ni vet vilka ni är.

Bli den första att gilla detta inlägg.

2 thoughts on “Thanks to Doctor Martens, there will be dancing in the street

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *