Sista veckan av semestern har börjat…

…och jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte känner något vemod kring det.
Nästa måndag går jag på och ska börja jobba igen efter att ha varit sjukskriven i ett halvår. Ni vet ju klumpen man har i magen när man varit borta från jobbet under semestern och ska komma tillbaka, nu har jag en megaklump i magen. …redan en vecka innan jag ens ska dit. Usch, ångest deluxe!

Det blir nog en lugn sista vecka för oss. Jag var hos min sjukgymnast imorse och fick min andra omgång av medicinsk akupunktur. Om det gjorde ont förra gången så gjorde det minst fem gånger så ont idag. Lyckades i alla fall härda ut under stunden hon höll på. Får tänka att det gör gott så snart smärtan efter sticken slutat. …typ i övermorgon. Haha!

Andra planer för veckan är:
•  Tisdag: *planlös än så länge*
• Onsdag: *planlös än så länge*
Torsdag: Tvättid...
Fredag: Uport i Ulricehamn! (perfekt sätt att fylla 30 år på!)
Lördag: Kalas med släkten.
Söndag: Bara en lugn söndag fylld med ångest och matlådeplanering.

 

Man skulle blivit katt ändå…


Kolla bara på dessa två sötnötterna!

…just det ja!
Det har jag nog inte nämnt här på bloggen tidigare, men min gamla birma-dam Gosi har ju flyttat hem till mina föräldrar på landet för cirka 2-3 månader sedan. Trodde aldrig att det skulle gå så bra som det gjorde. Hon tog flytten jättebra och hon blev snabbt god vän med päronens gamla hankatt Olsson. Nu får hon gå ut och in som hon vill, tror det var precis det hon behövde.
– Lilla Gosimumsan!

Hoppas ni får en fin vecka !

…vi ses snart igen.
Puss puss

Bli den första att gilla detta inlägg.

2 thoughts on “Sista veckan av semestern har börjat…

  1. I’ve been exploring for a little for any high-quality articles or weblog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Reading this information So i’m happy to show that I have a very excellent uncanny feeling I came upon exactly what I needed. I most indisputably will make sure to do not put out of your mind this web site and give it a glance regularly.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *