Pionknoppar & Promarkers

Hej!

Är ”ny” på det här med att blogga. Många år sedan sist så har inte riktigt kommit in i rutinen med att skriva inlägg varje dag. Ber om ursäkt för detta.

Vad som hänt sedan senaste inlägget är väl inget extravagant, men under veckan har jag bland annat (förutom jobbat) agerat frisör åt både min lillebror & sambo. Mina finaste killar har blivit en gnutta ännu finare i sina ganska identiska frisyrer. ♥ 

Jag har tagit mig i kragen och planterat om några av alla mina krukväxter, så nu har jag 43 växter i lägenheten på 55 kvadrat. Haha! Är så löjligt förtjust i växter. Främst bladväxter, suckulenter & orkidéer. …men har verkligen lite av varje. Borde göra ett blogginlägg i framtiden om alla mina krukisar. Förbered er redan nu på att det kommer bli ett lååångt inlägg.

Har även tagit mig tiden att sitta med mitt ritblock. Ett måste för att jag ska kunna slappna av mellan varven. Denna gång var det min kära frisör som hamnade under pennorna.

Så det är väl det som har varit lite utöver det vanliga skulle jag tro.
Jo, jag har även pysslat en hel del med att förbereda inför min kära fars födelsedagspresent också. Han fyller 60 år nästa fredag och då vill man ju ge honom något extra fint. Vilket det är precis vad han kommer att få också. Många komponenter som måste klaffa, men jag tror nog att jag har koll på det mesta nu. Några småsaker kvar att fixa bara. Till exempel ett fint födelsedagskort. Tänkte sätta mig med det nu och börja skissa lite. Åh, om allt går i lås så kommer detta bli superbra! ♥ 

För bästa fredagskänslan ska jag bannemig öppna en välkyld Corona, spetsad med en limeklyfta, innan jag kör igång med pennorna. Ja, det ska jag. Freeeedaaaag!

bloggfred
Några av mina nyplanterade krukisar, samt teckningen jag gjorde på Vildana.

Ha en fin kväll & var rädda om er!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Pionknoppar & Promarkers

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *