Överraskad på jobbet…

Ja, då har man gjort en halv vecka på industrin nu. På halvtid för visso, men det känns i kroppen att man lyckats vänja sig av arbetsställningarna man hade för ett halvår sedan. → Mvh, min rygg värker så jag bara vill gråta sönder. Jag vill ju hoppas att det är för att min kropp är ovan, men är supernojig över att min rygg kanske inte läkt klart som den borde och att mina diskar i ryggraden åter igen klämmer på en nerv.

Flera gånger varje dag har jag fått små kallsvettningar och overklighetskänslor när det ilat till i ryggen. Sömnen existerar knappt. Inte för att jag lyckats sova bra innan, men nu är värken där och pulserar oavbrutet. Efter att jag gjort mina timmar och promenerat hem har jag behövt bolla upp mig med kuddar i soffan för att inte svimma. Imorgon ska jag till min sjukgymnast igen. Jag hoppas att hon kan svara på varför min kropp reagerar som den gör. Är det ren ovana eller har jag fortfarande bestående problem? Vi får se imorgon. Självklart uppdaterar jag om läget här.

Nu till något betydligt mycket roligare som också har med jobbet att göra…

Idag på frukosten när jag i vanlig ordning satt och åt min frukostmacka hör jag att det sjungs ”jag må hon leva…” bakom mig. Jag ser mig om runt bordet med hela ansiktet format till ett frågetecken. Vad händer?
När jag vänder mig om ser jag att Nettan, Sabiha och Thomas kommer in genom dörren med världens korg i famnen…


Alltså… Ser ni!  
Mina kära kollegor har kommit ihåg min 30-årsdag och samlat ihop pengar till denna välfyllda korg.


…och som sagt, välfylld var ordet!

Jag var paff när de kom in med denna stora och tunga korg fylld med godsaker.
Säga vad man vill om jobbet, men utan mina fantastiska kollegor där hade jag inte stannat en sekund. Det är trots allt de som gör att man orkar kämpa på. Jag har aldrig klarat av att stanna på ett och samma jobb i mer än ett och ett halvt år tidigare, här är svaret på varför jag stannat här.  <3 Den kärlek,  omtänksamheten och uppskattningen som man får av de människor som man trots allt spenderar sina vardagar mest med är värd så otroligt mycket.

…sen att denna present verkligen var överdrivet mycket… Haha!
Spana in innehållet i lådan liksom:

  

• 2 flaskor cider
• 2 flaskor öl
• Chips
• Gryt-popcorn
• Cashewnötter
• Toffifee
• Maltesers
• Daim
• Twist
• After Eight
• Mjölkchoklad
• Ahlgrens bilar
• Waffels
• Kex
• Cheez Dippers
• Ölkorv
• Salami Sticks
…jag har säkert glömt något!

Igen… TACK SÅ OTROLIGT MYCKET!!


…sen kom såklart Esther i vanlig ordning och fotobombade med fula grimaser när jag skulle ta kort.


Måste ju bara avsluta med denna fantastiska skylt/tavla som jag fick med det hela också.
Självklart gjord av saker från jobbet, så som trätappar. Haha! Alltså Nettan!

 

Puss !

Bli den första att gilla detta inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *