Monday, monday, monday…

Idag är ingen bra måndag.
– Hej, gnällbloggen…

Nej, ingen motivation till någonting. Har varit uppe sedan fyra imorse. Låg och vred mig ett bra tag innan jag gav upp och gick upp istället. Vaknade täppt i näsan, med halsont och såklart extrema smärtor i nacken. Vad ska man göra liksom?
Paltade på mig tjocka byxor och hoodie. Bullade upp mig med kuddar i soffan och bara stirrade tillsammans med en ingefära-pastill och snytpapper i högsta hugg fram tills att klockan ringde och Tobbe gick upp.
En sån där fantastisk start på dagen helt enkelt…

…så vad har jag gjort nu i cirka åtta timmar? …jo, jag har:
• Lyssnat på mina favoritlåtar med Tegan & Sara
• Busat och gosat med Esther
• Snutit mig x antal gånger
• Klätt på och av mig cirka var tionde minut. Svettas – fryser – svettas – fryser…
(Känns som att jag kanske har feber?)

…nämnde jag att jag även har ”tant röd” på besök?
S U C K !

 

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Monday, monday, monday…

  1. hello there and thanks in your information – I’ve definitely picked up something new from right here. I did alternatively experience several technical points using this website, as I skilled to reload the site a lot of instances previous to I may get it to load correctly. I had been considering in case your web hosting is OK? Now not that I am complaining, but slow loading cases instances will often have an effect on your placement in google and could injury your quality ranking if advertising and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for a lot extra of your respective exciting content. Make sure you update this once more soon..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *