Monday, monday, monday…

Idag är ingen bra måndag.
– Hej, gnällbloggen…

Nej, ingen motivation till någonting. Har varit uppe sedan fyra imorse. Låg och vred mig ett bra tag innan jag gav upp och gick upp istället. Vaknade täppt i näsan, med halsont och såklart extrema smärtor i nacken. Vad ska man göra liksom?
Paltade på mig tjocka byxor och hoodie. Bullade upp mig med kuddar i soffan och bara stirrade tillsammans med en ingefära-pastill och snytpapper i högsta hugg fram tills att klockan ringde och Tobbe gick upp.
En sån där fantastisk start på dagen helt enkelt…

…så vad har jag gjort nu i cirka åtta timmar? …jo, jag har:
• Lyssnat på mina favoritlåtar med Tegan & Sara
• Busat och gosat med Esther
• Snutit mig x antal gånger
• Klätt på och av mig cirka var tionde minut. Svettas – fryser – svettas – fryser…
(Känns som att jag kanske har feber?)

…nämnde jag att jag även har ”tant röd” på besök?
S U C K !

 

Bli den första att gilla detta inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *