Mitt nya skrivbord!

Hej!

Nu har jag äntligen fått hem mitt specialdesignade skrivbord. Jag är så himla himla nöjd!
Det blev mycket bättre än vad jag ens hade kunnat föreställa mig. Är så löjligt glad! Svårt att sätta ord på även dessa känslor. Känner mig som en rejält skakad champagne-flaska som precis fått sin kork ivägskjuten. Så sprudlande! Känner redan nu hur kreativiteten flödar. Äntligen slipper jag sitta i soffan som en räka och rita. Äntligen slipper jag plocka fram och tillbaka mina saker när jag är på rithumör. Nu har jag allt på ett ställe.

Så galet underbart!
Magnus som har byggt bordet är en arbetskollega till mig. Han är helt makalöst skicklig. Inte bara på att snickra, han fotar också. Besök gärna hans fotosida här: http://photosbymagnus.se/.

Så… Vill ni se hur allt blev?
Det är fortfarande saker som ska kompletteras, men helheten har ni här:

workspaceVISST BLEV DET BRA?!

5 personer gillar detta inlägg.

2 thoughts on “Mitt nya skrivbord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *