Min nya HP Pavilion

Hej!

Vet ni vad..? Jag sitter just i detta nu och skriver mitt allra första blogginlägg på min nya fina laptop!
Jag är redan så himla nöjd med mitt köp!

För det första vill jag slå ett slag för NetonNet och deras leverans. Jag beställde min HP runt 14:30 i torsdags. Klockan 16 dagen efter fick jag ett sms om att det ligger ett paket och väntar på mig inne på ICA. Min sambo beställde också en dator i förra veckan. Dagen innan mig till och med. Först idag kom den. Så, NetonNet, ni växer i mina ögon mer och mer.

Hur som haver så har jag haft helgen på mig att bekanta mig med min nya vän. Tror nog att vi har ett gäng år tillsammans. *peppar peppar* Det känns så nu i alla fall. Den ger knappt ifrån sig något ljud alls, den är megasnabb och dessutom är den ju helt galet snygg! …eller hur!

finahp

2 personer gillar detta inlägg.

One thought on “Min nya HP Pavilion

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *