May the winter’s wolves surround you

Jag är så löjligt kär i min nya fake-päls från märket ’WENXI’!

Nu när jag mestadels legat hemma i soffan på grund av värk så har inte direkt lusten funnits där för att springa runt på stan och shoppa. …vilket kan vara bra om man vill tänka ekonomiskt.
– Men hallå, mår man dåligt så får man ju unna sig saker, såna är väl reglerna?

Så jag shoppar därmed via mobilen direkt från soffan!
Tradera, Blocket, eBay, Shpock… You name it! För jo, självklart tänker jag även ekonomiskt!
Jag har fyndat så otroligt mycket det senaste tiden. Bland annat en helt ny Nikon-kamera, mina Dr. Martens (från förra inlägget), nya hallmöbler, Converse till Tobbe, böcker med mera. För knappt några pengar alls!

Ett av mina favoritköp är nog ändå denna pälsjacka ↑ som jag klickade hem för en ynka hundralapp, med lapp och allt kvar. <3 Helt perfekt nu när vintern har kommit in igen. Den är både varm, gosig och alldeles underbar. Man vill typ bara bo i den och klappa på den. Så mysig!

Varför köpa nytt för överpriser när man kan fynda samma (eller i alla fall liknande) produkter mycket billigare? Dessutom är det ju en bra sak för annat än bara plånboken. Tycker alla borde ta sig en extra funderare, både när det gäller vad man har som man inte behöver eller använder och vad det är man vill ha eller behöver. Det finns så mycket prylar hemma hos folk som bara väntar på att bli använda. Så idag slår jag ett slag för att återvinna mera och göra hela Världen en stor tjänst!

Värna om plånbok & miljö nu hörrni!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “May the winter’s wolves surround you

  1. I have recently started a website, the information you offer on this website has helped me greatly. Thanks for all of your time & work. ”Her grandmother, as she gets older, is not fading but rather becoming more concentrated.” by Paulette Bates Alden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *