Liten blir stor

Hej på er!
Hoppas ni har en bra helg.

Själv var jag på kalas igår och firade min kära far som fyllde 60 år.
Sallad, presenter, tårta, blommor och släktingar. Hela köret.
Och på tal om släktingar… Min minsta kusin var med igår också på kalaset. Världens finaste Loke.
Och (okej, med risk för att låta som att det är jag som är 60, men…) vad snabbt barn växer!! Det är heeelt sanslöst ju.

Minns när Loke var nykläckt och jag bytte blöjor på honom. Strax därefter gick han och vi lekte häst när han satt på min rygg, en stund efter det åkte vi till Blekinge ihop och jag fick försöka svara på all världens frågor om hur saker och ting fungerade. Igår var han så stor och fin den lilla killen. Läser och skriver och kan allt om insekter, kräldjur och Pokemons. Jag hänger inte med alls i denna snabba utveckling.
…visst, allt detta har hänt under en 8-årsperiod, men ändå. Det är ändå helt obeskrivligt.

Är så löjligt stolt över lilla kusin vitamin!

litenblirstor
Nykläckt – 3 år – 5 år – 8 år

Älskar dig, min lilla dunderklump!

 

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Liten blir stor

  1. Hi! I just wanted to ask if you ever have any trouble with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no backup. Do you have any solutions to protect against hackers?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *