Lite om den senaste veckan

Hej på er!
Nu har det gått drygt en vecka sedan ni hörde något ifrån mig. Kan bara säga att det har varit en ganska jobbig vecka. Har inte haft ork till att göra något mer än det jag varit tvungen till att göra. Motivationen har helt enkelt varit nollad. Jag har i princip gått ner på sparlåga när det gäller allt från sociala medier till att socialisera mig IRL… Troligtvis är det bakslag från läkarbesöket i förra veckan blandat med höstdepression. Jag hoppas i alla fall att det kanske kan vända snart.

Så vad har jag gjort denna vecka då?
Jo… Jag har jobbat, klottrat med pennorna, jobbat, jobbat, gosat med katterna, jobbat, kollat på serier, myst med sköldisarna och sovit. …där har ni mitt lilla liv. …yay..!

Även om jag inte har varit så aktiv på sociala medier så har jag haft mobilkameran nära till hands under veckan i alla fall. Här är ett smakprov på min vecka i ett gäng bilder:

dennaveckaJag har monterat så sjukt många granar denna veckan kan vi ju konstatera i alla fall…

Förlåt för ett tråkigt inlägg! Lovar att skärpa mig till nästa inlägg.
Ta hand om er tills dess!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Lite om den senaste veckan

  1. What¦s Going down i am new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist different users like its aided me. Great job.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *