Julen 2016 är härmed över!

– F I N A L L Y !

Åt upp den sista julmaten idag, så nu är julen äntligen officiellt över för den här gången.
Jag har aldrig varit ett stort fan av julen. Julkänslan har fortfarande inte lyckats infinna sig på några år, men jag kan ändå sträcka mig såpass långt till att säga att min jul 2016 har varit väldigt fin.

Firade min julafton hos svärfamiljen för första gången i år.
En liten skara på sex personer som åt gott och hade det trevligt. Precis sådär lagom bara.

familjenJulsällskapet; Barbro, Stig, Barbro, Tony, jag & Tobbe

Vi kom hem ganska tidigt och stupade i säng redan vid 20-tiden på kvällen. Tänk att lite julmat kan få en helt ur fas!

…sen har jag inte varit helt kry under julhelgen heller… Har haft problem med musklerna i nacken och vänsterarmen under några dagar. Fattar inte vad det kan vara..? Kanske stressrelaterat? Kanske bara gjort någon konstig rörelse? Migrän? Jag vet inte… Men idag känns det hyfsat i alla fall. Kulmen var dock igår. Armen bara låste sig och krampade under några sekunder, därefter kände jag ingenting i den. Kunde inte röra den alls och fingrarna ville inte följa med. Greps av total panik med chock och fulgråt. Efter ca en timme kom känseln tillbaka och jag kunde börja röra på fingrarna igen. Det var SÅ läskigt!

Nåväl… Det var bara ett sidospår… Vi har bestämt i min familj att vi inte ska ge några julklappar mer, men jag och Tobbe fick en jättefin present av hans föräldrar, nämligen en ljustavla med utbytbara bokstäver. Så himla fin!

provsmakaSjälvklart blev första texten ett citat ur min & Tobbes favoritlåt ’Valborg’ med Håkan Hellström.

Juldagen firades hemma hos min familj med ännu mer julmat och fint sällskap.
Jag, Tobbe, mamma, pappa, lillebror, storebror och Lina.

Slutet gott, allting gott!
Avrundar detta Jul-inlägg med ett alldeles eget litet julkort på våra flickor.

julkortJuicy Fruit & Esther

Hoppas er jul har varit fin
&
God fortsättning på er!

2 personer gillar detta inlägg.

2 thoughts on “Julen 2016 är härmed över!

  1. Greate article. Keep posting such kind of information on your blog.
    Im really impressed by your site.
    Hi there, You’ve performed a fantastic job. I’ll definitely digg
    it and personally suggest to my friends. I’m
    confident they will be benefited from this web site.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *