Jag hatar att jag älskar dig & jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Hej på er!
Idag har jag varit hemma från jobbet. Ångesten gick segrande i striden igår efter en lång match. Orkade inte kämpa emot mer. Fick en panikångest-attack igår i form utav yrsel och svettningar. I morse var jag helt mosig, vilket har hållit i sig även idag. Men… Inget ont som inte har något gott med sig, eller vad säger ni?

Jag har nämligen en tendens att alltid prestera som bäst med penna och papper när min ångest kickar igång. Är det inte ganska underligt ändå? Därav kan jag inte bestämma mig för om jag ska hata eller älska min psykiska ohälsa. Man kanske inte behöver vara så extrem åt något håll i och för sig..?

Hur som haver, lyckades knåpa ihop ett porträtt idag som jag faktiskt blev väldigt nöjd med.
Ett porträtt på ingen mindre än mannen med stort H. Håkan Hellström.

illuhakanOriginal vs. min teckning

Vad tycks?

3 personer gillar detta inlägg.

One thought on “Jag hatar att jag älskar dig & jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

  1. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *