I’ve been a miner for a heart of gold

Hej hörrni!

Idag tog jag steget och klickade hem en tidig julklapp till mig själv.
Min dator som jag har nu har hängt med i ur och skur de senaste sex åren. På tiden att låta min gamla vapendragare gå i pension. Behöver en med mer kräm och som fixar att ha uppe minst två fönster samtidigt utan att lagga. Så så fick det bli!

Beställde denna lilla guldklimp (bokstavligt talat) på NetonNet idag. ↓

hppaviliongoldEn HP Pavilion 15,6″ i guld.

Min senaste vän (som jag skriver på nu) är också en HP. Gillar märket, så hoppas på att min nya bekantskap ska vara minst lika länge. Stod mellan denna och en MacBook, menne… Man är väl inte gjord av guld så övervägde denna före ett avbitet äpple. + att programmen jag vill flytta över är Windows-komplativa. Lite lathet, mest ekonomivänlig.

Är inte så bra på hårdvara, så för den som vill kan klicka här för att läsa mer specifikt om just denna dator.
Jag tror att den kommer passa mig perfekt och jag ser fram emot när den kommer. …väldigt mycket!

3 personer gillar detta inlägg.

4 thoughts on “I’ve been a miner for a heart of gold

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *