Igår – årets bästa dag!

Japp, som rubriken lyder!
Igår var det ju Fettisdagen! SEMLOR!!

Finns ingenting som slår en perfekt semla. Det blev (konstigt nog) bara en enda semla för mig igår.
Jag ligger faktiskt efter i semmelätandet i år. Förra året vid den här tiden var jag uppe i 14 stycken. I år har det nog bara blivit 5 tror jag. Riktigt besviken på mig själv. Skyller allt på mitt mående.

Har varit en tuff start på detta år, men förhoppningsvis vänder det snart. …känns dock inte så just nu. Lyckades vara på jobbet i 1 & ½ dag innan rygg och nacke sa ifrån. Nu är jag hemma igen med uppsvullen nacke… Kan det inte bara vara SLUT?!! Ska till läkare i eftermiddag igen för att gå igenom alternativ vad gällande sjukskrivningar osv. Får hoppas att det är en vettig läkare jag kommer till.

Nog om ryggar och nackar! Nu snackar vi semlor!

Vad tycker ni om alla dessa semmel-hybrider som tillkommer varje år egentligen?
Själv avskyr jag det! Har fortfarande inte rört något annat än de traditionella semlorna med kardemummabulle, grädde, mandelmassa & florsocker. Skulle inte falla mig in ens. En semla är en semla. PUNKT!

Här är tre av de semlor jag ätit hittills i år i alla fall:

…alltså det vattnas ju lite i munnen av att bara blicka tillbaka på dessa godsaker!

Hoppas ni åt massa semlor igår! 
Alla är värda en semla.

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Igår – årets bästa dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *