Hemma från jobbet & hustankar

blommor&snus
Världens finaste sambo överraskade mig med blommor och mitt favoritsnus när jag kom hem från jobbet igår.

Ja, som rubriken lyder så är jag hemma från jobbet idag på grund av ”hjärnspöken” som vägrade låta mig sova inatt förrän långt in på småtimmarna.
När klockan ringde 05.10 var jag i praktiskt taget som en zombie. Inte en chans att jag kunde ta mig till jobbet.
Så idag är det en vilodag fylld med kaffe, snus och hemsidepillande.

…vad tycker ni förresten om min nya hemsida?
Kommentera gärna era åsikter! 

Senare idag (om vi orkar) ska vi iväg på husvisning.
Drömmen om ett eget hus är så enormt stark för både mig och min sambo. Ett litet, gärna rött, hus på landet i torpanda med stort kök, sandeltak, gärna en punschveranda och med en stor trädgård där katterna kan gå fritt bland alla buskar och perenner på somrarna.
– Älskar att fördriva tid med att skrolla runt på Hemnet!

På tal om Hemnet… Blev tipsad av en vän för ett tag sedan om Hemnets egna lilla miniserie ”Dröm dig hem” på Youtube. Väldigt bra serie om man går i hustankar. …eller bara gillar att spana in hur andra bor och vad de drömmer om. Hett tips till er som har missat detta.

Nej, ska nog brygga mig en till kopp kaffe och sätta mig med några avsnitt nu.
Blev sugen bara av att skriva om det. Har några avsnitt att titta ikapp. Vi hörs! 

Bli den första att gilla detta inlägg.

3 thoughts on “Hemma från jobbet & hustankar

  1. Älskar din hemsida! Så glad att du har startat den igen! Måste också spana in den där serien. Låter intressant. Kram på dig semlan, hoppas dina spöken försvinner snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *