Happy Factory

Igår var en bra dag.
Solen lyste och man kunde verkligen känna av våren i luften. PLUS! Min sista vardag som sjukskriven!
Firade den med att ta en tur in mot Borås för ett studiebesök på Sveriges Radio 7-härad.
(…nej, inte för att vara med i etern!) En god vän till mig arbetar som ljudtekniker på radion och eftersom att han snart ska sluta så passade jag på att smyga mig in i denna byggnad för att helt enkelt bara få en rundvandring, snylta lite kaffe och mest bara prata skit och skvaller.

Nicola, som min vän heter, spelar i ett av mina favoritband. Det är så vi lärt känna varandra. …så självklart passade jag på att uppdatera mig på det planet också, utöver allmänt skvaller om radiohuset och dess kommande förändringar och satsningar. Självklart insider-snack, något jag inte borde skriva om här. Det är mycket som händer på stationen och Borås ligger verkligen i framkant mot de andra P4-stationerna, så mycket kan jag avslöja.

…men för att fortsätta på band-spåret så fick jag veta att det troligtvis kommer släppas nya låtar i höst! ÄNTLIGEN! Efter 5 års väntan så kommer det äntligen nytt! Ska bli så kul! …nu undrar ni kanske vilket band det rör sig om? För att stilla er nyfikenhet, så är det förstås detta fantastiska synthpop-band jag pratar om: Swedish For Beginners!

En överpeppad jag innan avfärd mot → Radiohuset i Borås

Var i byggnaden i över 1,5 timme. Hälsade på människorna jag annars bara känner igen namn och röst på, rundvandring i byggets alla vråer och sipprade gott kaffe.

Efter visiten blev det en promenad för att möta upp Tobbe som slutade jobba.
En sväng till Max för lite föda och sen hem för att ladda om inför kvällens bravader;
Irländsk afton på 3 Trappor här i Tranemo.

Gott häng med några från mitt gamla Tranemo-gäng , Tobbe fick sina Guinness och livemusik i högklass från Jönköpingsbandet ’Black Anemone’. Ett Flogging Molly-inspirerat band med allt från banjo, fiol och dragspel på scen. Sjukt mäktigt!

Jesper & Rasmus dansade rumporna av sig framför scenen under hela spelningen. Haha!

En fullspäckad men väldigt bra dag igår med andra ord.
Idag unnade vi oss en rejäl sovmorgon och resten av dagen kommer bli lugn.
Imorgon vankas megaloppis, då vill det till att man är utvilad.

Hoppas ni har en fin helg!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Happy Factory

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *