Håkan på Scandinavium

Igår släpptes biljetterna till Håkan Hellströms 5:e & 6:e konsert på Scandinavium.
Satt i kö för att få biljetter ca 45 minuter innan de släpptes och… *trumvirvel* …jag lyckades kamma hem biljetter till hans konsert den 26e november.

Det kommer bli den fjärde konserten jag är på med Håkan på Scandinavium.
Älskar den arenan och jag älskar Håkans framträdanden på den arenan.

Räknade ut att jag varit på 27 Håkan Hellström-konserter genom tiderna.
Har inte missat en enda på Scandinavium so far (bortsett från hans P3 Guld-framträdande 2009).
Försökte leta runt efter konsertbilder från samtliga, men lyckades bara hitta bilder från den första och senaste konserten bland mitt otroligt röriga bildarkiv.

April 2008Hans första Scandinavium-konsert var ren och skär magi.
Kommer alltid ha hans Minnen av Aprilhimlen etsad i hjärnbalken, då han sjöng den rakt från hjärtat, tillägnad Anders Göthberg som tog sitt liv bara ett par veckor innan konserten. Inte ett enda öga torrt.

6e november 2010

Också en magisk konsert. Jag hade ståplatsbiljett, men bytte ut den i kön mot en sittplats kommer jag ihåg. Var inne i en jobbig period i livet och jag tror jag grät mig igenom hela konserten. Han hade släppt sitt album ”2 steg från Paradise” månaden innan och i låtarna ”Shelley”, ”Kärlek är ett brev skickat tusen gånger” & ”Du är snart där” så var det väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna. En relativt osprallig konsert, precis i rätt anda för mitt sinne just då.

december 2013

I december 2013, hade jag lite samma känsla som under konserten 2010.
Skillnaden denna gång var att jag hade gott sällskap och en lagom portion vin i kroppen så konsertupplevelsen den gången var mer euforisk och fylld med lyckorus. Efter konserten dansade vi rumpan av oss hela natten. Jag & Sophie.

26:e november 2016

Kommer sitta tillsammans med min kära sambo & älskade lillebror på konserten i höst.
En sektion längre bort på samma rad kommer två av våra bästa vänner sitta. Håkan kommer släppa ett nytt album i slutet av denna månad och mina förväntningar på en fantastisk kväll är skyhöga. Jag längtar verkligen till november.

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Håkan på Scandinavium

  1. Good article and straight to the point. I don’t know if this is in fact the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thanks in advance

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *