Ett hemligt paket…

Hej på er!

Idag efter jobbet gick jag som vanligt svängen förbi postboxen och idag låg där något jag väntat på sedan dagen jag klickade hem det från nätet…

Min kära fästman fyller trettio nästa lördag. Jag vet inte hur många kvällar jag legat sömnlös och klurat på den där alldeles perfekta födelsedagspresenten till honom. Jag har verkligen haft huvudbry utan dess like den senaste tiden. Tänkt, kollat upp och filurat tills jag äntligen fann den. Presenten med stort P. Jag är så löjligt nöjd över vad jag köpt till honom. Har aldrig varit såhär nöjd över en present tidigare. Hade jag kunnat så skulle jag självklart avslöja för er vad det är jag köpt, men eftersom att jag vet att herrn brukar läsa min blogg så får det dessvärre vänta till efter hans födelsedag…

Åh, är så sjukt taggad på att se hans reaktion när han öppnar sitt paket.
Vill att det ska vara den andra september NUUU!

Som tur är så slutar jag mycket tidigare än Tobbe nu när jag bara jobbar 50% så jag hade massor med till för inslagning och tillverkning av födelsedagskort innan han kom hem. …och i vanlig ordning när jag ska göra något så behövde jag såklart inte göra det allena…


…Esther hjälpte som alltid gärna till med paketeringen… 


Ett hEmma-tillverkat kort senare så var allt klart. Nu är det bara att vänta till dagen D…

…och nej, kortet har inte något med innehållet att göra. …eller..?
Valde att göra ett Star Wars-relaterat kort av två enkla anledningar:
1. Tobben ÄLSKAR Star Wars, och speciellt den mörka sidan.
2. Det är kul att göra folk förvirrade. Eftersom att paketet dessutom har samma storlek som en DVD-box, så varför inte spela på det kortet liksom? – Japp, jag vet. Är fullt medveten om att DU läser och eftersom att jag här och nu har berättat att det inte är en DVD-box som du kanske var ganska säker på, så… Ja, vad är det då..?


Vad för perfekt present för min älskling är det som kan dölja sig innanför detta skal av presentpapper egentligen..?
– Time will tell…

Bli den första att gilla detta inlägg.

3 thoughts on “Ett hemligt paket…

  1. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Kudos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *