Ett år av kärlek ♥

Hej!
Nu är äntligen installationen klar! *puh!*

Tänkte ju blogga i måndags, men eftersom att min fantastiska dator (jag ska inte klaga, den har hängt med nu i över 6 år..) har slutat vara jobbig så får det bli ett två dagar försenat inlägg. Hoppas ni har överseende med det.

Ville bara säga att jag och Tobben firade ett år tillsammans i måndags. 
Trots att vi har gått igenom extremt mycket under detta året som varit så har vi i alla fall kämpat oss igenom det. Tillsammans. Vi har varit med om många många nya saker, både svåra och och extremt fina saker. Allt har vi gjort. Tillsammans. Vi har klarat av allt och det har enbart stärkt oss och vår kärlek.

Är så glad och lyckligt lottad över att jag verkligen hittat mannen i mitt liv. Nu har vi känt varandra i 13 år. Vi känner varandra innan och utan. Av egen erfarenhet så brukar det alltid finnas åtminstone nån sak som man stör sig på hos människor. Men med Tobbe, efter att ha delat ett helt år tillsammans så har jag fortfarande inte hittat en enda liten sak. Han är bäst helt enkelt. En snyggare, tryggare och mer genomfin person finns bara inte.

Det är svårt att skriva hur man känner, vilket ni säkert vet…
Tobbe för mig är helt enkelt ren och skär lycka. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går.
Vi är bara i startgroparna till ett långt och fint liv tillsammans. Det vet jag.
Är det rätt så är det rätt. Tobbe har alltid varit och ÄR mannen i mitt liv. Punkt slut.

Bjuder på lite bilder på oss från vårat första år tillsammans.
(…och nej, vi är inte bra på att vara seriösa på bild, så förlåt. Haha!)
ettaravkarlekBilder från en av våra första dejter, vår Greklands-resa och flera andra tillfällen.

”You can’t blame gravity for falling in love”
– Albert Einstein

Puss!

Bli den första att gilla detta inlägg.

2 thoughts on “Ett år av kärlek ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *