En lördagstur till Mandy’s Diner

Igår eftermiddag var det ’fullt ös medvetslös’. …nästan i alla fall.
Mina föräldrar skulle iväg på fest och eftersom att Niklas, min lillebror, hade hemmahelg denna helg så fick han helt enkelt hänga med oss så han slapp vara själv. Jag och Tobbe åkte och hämtade honom hos föräldrarna strax innan tre. En snabb vända hem till lägenheten innan vi mötte upp min storebror och hans flickvän. Idag planerade vi nämligen att ha en syskondejt i all sin prakt med mat i ren 50-talsanda.

Drygt 4 mils bilfärd senare anlände vi till vår destination – Mandy’s Diner!


Mina två fina herrar, på plats för att äta burgare.

Vi beställde in mat och dryck. Självklart skulle Nicke ha öl.
…jag vet nog ingen som är så tokig i öl som denna kille.…och det som inte får plats i glaset sveper man såklart direkt ur flaskan. Inga konstigheter liksom.

Jag var den enda i sällskapet som aldrig hade varit på Mandy’s innan.
Jag gissar att det var jag som blev mest fascinerad av inredningen och alla retro-detaljer inne i den lilla restaurangen.
Förstår verkligen varför folk vallfärdar hit och varför man bör boka bord i tid.

Kolla bara den länga hyllan i fönstret, full med gamla plåtburkar från 50- och 60-talet:

Efter maten var det ingen av oss som var särskilt sugna på efterrätt.
…jag menar, när man lyckats trycka i sig en ”liten” 200 grams-burgare med tillbehör så är man ganska belåten.

Mina kära bröder var däremot fortfarande törstiga så de beställde in varsin drink efter maten…


Världens lyckligaste lillebror.  

Efter maten återvände vi hemåt igen. Vi sa tack och hej till Krille och Lina för sällskapet på Mandy’s och fortsatte kvällen hemma hos oss. Det blev en fullspäckad kväll med Wii, YouTube-klipp, film och popcorn.
När Niklas totalt hade utklassat Tobbe på Wii Bowling så bestämde vi oss för att varva ner lite med popcorn och första Jönssonligan-filmen.

Klockan började bli sent och vi alla tre satt tillslut och gäspade ikapp. Vi plockade ihop våra saker och åkte hem till föräldrarnas hus och var där istället. Blev mycket kaffepimplande för oss som inte är vana vid att lägga oss efter klockan 22… Tillslut var det dags att agera taxi åt mamma och pappa när vi hämtade de från galejet de varit på hela kvällen.

Vi skjutsade hem de och sen åkte vi raka vägen hem. Som två zombies gjorde vi våra kvällsrutiner innan vi slocknade som två ljus i sängen. Det var minst sagt en intensiv eftermiddag och kväll vi hade igår. Jag har nog ännu inte återhämtat mig riktigt. Huvudsaken är att Niklas hade en fin och minnesvärd kväll igår, vilket jag fått bekräftat att han hade via mamma i förmiddags.

Ja, det var det. Nu ska jag fortsätta vila min nacke lite.
Imorgon är det jobb igen som stundar och direkt efter det ska jag på akupunktur.

Vi ses !

Bli den första att gilla detta inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *