En liten uppdatering…

Ja, jag är ju inte alls aktiv här längre. Skyller allt på min värk.
Tänkte uppdatera er lite om hur det går med den…

Jag har nu haft två besök hos kiropraktor och två besök hos massören.

Efter första veckans behandlingar hade jag jätteont. Alltså verkligen JÄTTEONT! i rygg, nacke och axlar. Som tur var så gick det över efter helgen. Alltså tre dagar efter att jag fått min första massage. Var ganska säker på att värken berodde på att de ’irriterade upp’ mina muskler, och de sa till mig att värken var helt naturlig efter behandlingarna.

Förra veckan var det dags igen för omgång två. Lite nackknäckning hos kiropraktorn och massage med laserbehandling hos massören. Om jag fick ont efter de behandlingarna? Svar, ja. Skillanden från denna gång var att det inte höll i sig lika länge. …fram till i lördags, då jag måste ha sträckt till nacken när jag och några vänner var ute och åt. Sedan dess har jag haft jätteont igen. Domningar och skakningar i händerna och extrema nacksmärtor. Usch, det är hemskt!

Idag skulle jag gå några ärenden på byn. En tur till Apoteket och en sväng förbi ICA. Med andra ord, ingen läng sträcka alls. Det jobbiga var att det gjorde ont i ryggen för varje steg jag tog. Var helt genomsvettig och nästan krampig i hela kroppen när jag kom fram till Apoteket innan. En kort, men ganska plågsam promenad idag med andra ord.

I eftermiddag ska jag till kiropraktorn igen för min tredje behandling hos honom.
Får se vad han säger om det hela efter denna skitvecka.

…och på tal om ’skitvecka’ så är det just en sån vecka denna vecka.
Har möten med sjukvården varje dag fram till fredag nu.

Tisdag: Kiropraktor
Onsdag: Sjukgymnast
Torsdag: Röntgen av rygg och nacke
Fredag: Massage

Det är verkligen ett heltidsjobb att vara sjuk!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “En liten uppdatering…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *