Den rosa perioden

Jag har aldrig i mitt drygt trettioåriga liv haft en ”rosa period.
Är det en fas som alla tjejer måste genomgå någon gång i livet? De flesta har den nog i sina tidiga år när allt ska handla om prinsessor, glitter och sockervadd. Jag hade inte min då. Uppvuxen som mellanbarn i mitten av två killar. Jag lekte ju i princip bara med bilar och kollade på Turtles.

Om det nu är så att alla tjejer någon gång går igenom en rosa fas i livet så är min (bokstavligt talat) i full blom!
Jag har blivit helt besatt i kombinationen rosa, vitt & guld. Blir helt stissig av unicorns och allt som glittrar. Ser jag något storblommigt i pastellfärger måste jag kika lite närmare. Något jag verkligen inte hade gjort för bara nåt år sedan. Är så länge gåller detta ”bara” inredning och prylar. Jag hoppas att det inte går längre än så.
Ser ni mig i rosa blommiga kläder, då vet ni att det gått över styr.

Har varit inne i en förnekelsefas kring detta fram tills häromdagen. Jag kollade omkring mig när jag satt vid köksbordet med mina dagliga prylar och blev tvungen att inse faktum: Jag är verkligen inne i en rosa period av mitt liv nu.

– Hej, jag heter Emma och jag är beroende av rosa

…till och med min egentillverkade snusdosa går ju i rosa, guld och blommigt.

Peace out!

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “Den rosa perioden

  1. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *