Akneproblemet löst! *peppar peppar*

Hej!

Ja, som jag skrev i detta inlägg från förra veckan så har jag extrema besvär med akne och finnar i hela nyllet.
Någon dag efter det så var jag på vårdcentralen och tog upp detta. Vi pratade om alternativa anledningar, men det gick väldigt snabbt att konstatera vad orsaken kunde vara…

Idag hade jag en tid för att åtgärda detta.
Gick från jobbet vid frukost för att åka hem och förbereda. En tub Emla-kräm inkletad på överarmen senare var vi på väg mot sjukstugan igen. För ungefär 11 månader sedan sattes det in en ca 4-5 cm lång utsöndrande kapsel i min taniga lilla överarm. Det har varit 11 månader av flera olika biverkningar. Aknen är med största sannolikhet helt enkelt en av dessa.

Idag fick jag äntligen ta väck den. Dagen med stort D var äntligen kommen!
Efter en hel del samtal och förberedelser, cirka 10 minuters karvande med skalpell och ett glas äppeljuice, var jag äntligen klar. Blev ihoplappad med kirurgtejp och inlindad med gasbinda. *Stolt tjej!*
Det känns jättebra att inte ha något ”onaturligt” i kroppen längre. Känner mig redan som en ny människa. Haha!

img_5745Emma – Au Naturel!

…nu har säkert ni som inte vet, hundra frågor om vad det var för en mackapär jag hade i armen och varför,
men se det låter jag förbli en hemlighet för offentligheten som jag bara delar med mig av till mina allra närmaste.

Ja, det var allt för mig idag.
Hoppas ni haft en bra dag, denna unika dag.
…för ni har väl inte missat att dagens datum är ett palindrom väl? 6102016

Puss!

Bli den första att gilla detta inlägg.

2 thoughts on “Akneproblemet löst! *peppar peppar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *