♥ Nya Vakna med NRJ

Det som får mig att orka med det första passet innan frukost på jobbet är radion.
När masten föll i Borås i våras blev jag jätteledsen över att inte kunna få in den station vi tidigare lyssnade på. …nu däremot är jag enbart tacksam. Tidigare gick det inte att få in NRJ, nu är det den enda stationen som funkar.
Ingen kan vara gladare än jag. Efter sommaren slutade två av de tre gamla programledarna och ersättare av dessa blev två av mina absoluta favoriter; Ellen Bergström och Daniel Paris. Älskar det!

…till och med såpass mycket att jag valde att rita av dessa sköningar på en bild.
Tycker personligen att det blev väldigt bra. Varsågod att avgöra själv vad du tycker!

Daniel Paris, Ellen Bergström & Ola Lustig

Bli den första att gilla detta inlägg.

One thought on “♥ Nya Vakna med NRJ

  1. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Bless you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *